Echtscheiding? Ruzie of conflict? Mediation helpt, zonder langdurige, kostbare juridische procedures.

 
 

Annet Kroeger-Stegenga

  -  
mediator in Franeker (Friesland)
Annet Kroeger-Stegenga mediator in Franeker (Friesland) Annet Kroeger-Stegenga is haar loopbaan begonnen als politieagent. Bij de politie heeft zij diverse functies bekleed, waaronder intern vertrouwenspersoon, homocontactfunctionaris en het opleiden van politieagenten in de praktijk.

Na achttien jaar bij de politie heeft zij de overstap gemaakt naar het Holland Casino. Annet had ook daar een leidinggevende functie en was onder andere verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten en de medewerkers. Ook was zij verantwoordelijkheid voor een goede uitvoering van het kansspelbeleid.

Gedurende haar loopbaan is Annet vaak in aanraking gekomen met conflicten. Het helpen oplossen van die conflicten bleek haar goed af te gaan. Omdat mediation haar zo intrigeerde, heeft ze haar eigen - inmiddels florerende - praktijk opgezet. Annet werkt tevens voor de Rechtbank te Leeuwarden en het juridisch loket.

Als mediator is haar aanpak gericht op herstel van wederzijds vertrouwen en komen tot heldere afspraken. Op die manier is een oplossing van het conflict bestand tegen de toekomst. Haar voornaamste bijdrage is er voor te zorgen dat er weer echt geluisterd kan worden naar elkaar.

Annet is integer, voelt zich verantwoordelijk
voor- en is betrokken bij haar werk.

Haar effectieve en praktische werkwijze
blijken prima bij te dragen aan het oplossen van uw conflict.
Contact opnemen met AnnetHelp ons spam te bestrijden » Selecteer de kat

Kies mij! Kies mij! Kies mij! Kies mij!

Mevrouw Annet Kroeger-Stegenga
Zilverstraat 20
8801 KC Franeker
Friesland

Telefoon. 06-10167390


naar de internetsite
naar facebook
naar twitter


Deze vermelding is sinds 14 maart 2014 67342 keer bekeken.