Echtscheiding? Ruzie of conflict? Mediation helpt, zonder langdurige, kostbare juridische procedures.

 
 

Sandra Dekker

  -  
mediator in Hoogvliet (Zuid-Holland)
Sandra Dekker mediator in Hoogvliet (Zuid-Holland) NMI Register Mediator, Family Mediator, ingeschreven bij de Raad van Rechtsbijstand, Rechtbank mediator.

Sandra Dekker werkt vanuit haar eigen kracht; haar vakkennis en kunde als mediator en haar eigen persoonlijke kwaliteiten. Haar focus ligt op mediation bij het opstellen van ouderschapsplannen, echtscheidingen en bij familieruzies. Want alleen met een scherpe focus is het mogelijk om een bepaald doel te bereiken. En het oplossen van problemen en conflicten in de familiesfeer is precies het doel dat Sandra Dekker Mediation voor ogen heeft.

Bij het komen tot een echtscheidingsconvenant en bij het oplossen van een familieruzie is minder eenvoudig dan het lijkt. Juist bij scheidingen en familieconflicten is er vaak sprake van gecompliceerde verhoudingen, verscheurde families en uiteenlopende gevoelens.

Het is niet voor niets dat klanten die zich eenmaal tot Sandra Dekker Mediation gewend hebben, het bemiddelingstraject niet meer verlaten tot ze er samen uit zijn. Sandra Dekker is een mediator die vakkundig is en u graag helpt. Die, hoe moeilijk het ook is, samen met beide partijen om de tafel gaat zitten en pas stopt als alle verhalen verteld zijn. Als alle mogelijkheden de revue zijn gepasseerd en wanneer er een aanvaardbare oplossing is gekozen voor alle partijen.

Want alleen zo creëert u een uitkomst die werkbaar is. Nu en in de toekomst.
Contact opnemen met SandraHelp ons spam te bestrijden » Selecteer de hond

Kies mij! Kies mij! Kies mij! Kies mij!

Mevrouw Sandra Dekker
Klaasje Zevensterstraat 6
3193 TW Hoogvliet
Zuid-Holland

Telefoon. 06-10737832


naar de internetsite
Deze vermelding is sinds 14 maart 2014 22495 keer bekeken.