Echtscheiding? Ruzie of conflict? Mediation helpt, zonder langdurige, kostbare juridische procedures.

 
 
Mediator: aanmelden of gegevens wijzigen.
Een vermelding is gratis en wordt u aangeboden door mymediationsoftware.com : Nederlandstalig klantenbeheer software, voor en door mediators.Ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand?

Biedt ook online mediation aan?

Biedt ook business mediation aan?

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw mediationpraktijk hebben we een serie vragen opgesteld. Het is niet verplicht om alle velden in te vullen, het is tenslotte aan u welke gegevens u met (toekomstige) cliënten wilt delen.

Na het verzenden van het formulier nemen we per e-mail contact met u op ter verifiëring van de gegevens. Hiermee wordt misbruik van het systeem en uw gegevens voorkomen.
Om enkele gegevens toe te voegen of te wijzigen kunt u gebruik maken van het formulier. Wilt u in ieder geval uw achternaam, woonplaats en e-mailadres invullen?

Na het verzenden van dit formulier nemen we per e-mail contact met u op ter verifiëring van de gegevens. Hiermee wordt misbruik van het systeem en uw gegevens voorkomen.
Ja, een vermelding is kosteloos en blijft kosteloos. Mijnmediation.nl wordt u aangeboden door mymediationsoftware.com : Nederlandstalig klantenbeheer software, voor en door mediators.
Een vermelding op mijnmediation biedt een aantal voordelen. Ten eerste hebben we veel bezoekers doordat we een groot aanbod van mediators hebben. Het meerdendeel van deze bezoekers is actief op zoek naar een mediator. Dagelijks vinden nieuwe cliënten een mediator in hun regio via mijnmediation.nl. Daarnaast zorgt een vermelding op mijnmediation voor een betere vindbaar in zoekmachines, voor uzelf en uw website.
De gebruikerservaringen zijn echte ervaringen van uw eigen cliënten. Hoe meer ervaringen u heeft, hoe hoger uw vermelding in de zoekresultaten verschijnt. Alle naar ons verzonden ervaringen, of deze via de site worden verzonden of via u worden doorgegeven worden gecontroleerd op echtheid en op inhoud.

Wij plaatsen geen negatieve ervaringen
Ontevreden cliënten dienen hun grieven aan u, de mediator, kenbaar te maken. De gebruikerservaringen zijn niet bedoeld als hoor- en wederhoor, we hebben uitdrukkelijk gekozen voor een systeem waarin mediators worden geschermd tegen laster, onzin en negativiteit.
Hoe meer gebruikerservaringen u heeft (u kunt dit zelf promoten bij uw cliënten), hoe hoger uw vermelding in de zoekresultaten zal verschijnen.

Waarom hebben wij hiervoor gekozen?
We gaan ervan uit dat het feit dat een mediator actief is met veel mediations/cliënten, iets zegt over de kwaliteit en professionaliteit.
U kunt een digitale foto toevoegen door op de knop 'bladeren' te klikken. Blader na het klikken door uw computer om het bestand te vinden. Klik daarna op de knop 'foto opladen' Heeft u geen digitale foto? Dan kunt u ook een gewone foto per post naar ons toezenden. Wij zorgen er dan voor dat de foto bij uw profiel geplaatst wordt.
U kunt de foto sturen naar:

Fotoservice Mijnmediation
Bakkerstraat 2
9301 EL Roden
Het kiezen van een dier zorgt er voor dat er geen ongewenste e-mail naar ons verzonden wordt. Wij vinden een dier kiezen leuker dan een willekeurige - vaak slecht leesbare tekst- over te typen.
Jammer dat u geen gebruik (meer) wilt maken van onze diensten. U kunt eenvoudig een uitschrijving aanvragen door een bericht te sturen via ons contactformulier.

Heeft u opmerkingen ter verbetering van deze service, dan horen we het uiteraard graag!Mijnmediation is een initiatief van Raedskamer BV

Adresgegevens


t.  


Help ons spam te bestrijden » Selecteer de kat

Kies mij! Kies mij! Kies mij! Kies mij!